Welkom op de website van RoSIERsmederij!

U bent op het juiste adres beland voor al uw siersmeedwerk.

Rosier, "de warme smid met brede keuze" - kan u van dienst zijn bij het realiseren van allerlei soorten ontwerpen (door ons of door uzelf geleverd). Daarbij kan Rosier werken met diverse materialen zoals bijvoorbeeld ijzer, rvs of koper. De producten die ontstaan kunnen siervoorwerpen zijn (bijvoorbeeld zonne- en windwijzers) maar ook hele sierlijke praktische gebruiksvoorwerpen (hekwerken, poorten, brievenbussen etc.).

Veelzijdig
Juist door onze veelzijdigheid kunt u voor allerlei opdrachten (zowel particulier als zakelijk) bij ons terecht. Doordat wij goed naar uw wensen luisteren, kunnen wij zeer klantgericht ontwerpen en maken! Via de button "Producten" vertellen wij u graag iets over de artikelen die wij al hebben geproduceerd. De foto's erbij spreken voor zich.

600 vierkante meter showroom
Wilt u ook meer weten of u persoonlijk overtuigen van de vakwerkproducten die Rosier levert? Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom/werkplaats aan de Spikerboor 4 in Akkrum op bezoek te komen. Dit kan geheel vrijblijvend en als u van tevoren belt, nemen wij alle tijd voor u!